Izvor: RTS, 22.Nov.2023, 01:06

Настављена агонија "Елфа", не помаже ни Нагелсман

Фудбалери Немачке доживели су други узастопни пораз у пријатељским мечевима пошто су после Турске изгубили и од Аустрије која их је у Бечу победила резултатом 2:0.
После серије лоших резултата Ханси Флик је пре два месеца постао први селектор у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << историји немачког фудбала који је добио отказ, али ни долазак Јулијана Нагелсмана на клупу "Елфа" није много тога променио.
Головима фудбалера који играју у Бундеслиги Марсела Сабицера (Борусија Дортмунд) у 29. и Kристофа Баумгартнера (Лајпциг) у 73. минуту Аустрија је стигла до велике победе
Немачка је од 49. минута играла са десеторицом пошто је Лирој Сане добио директан црвени картон.
Домаћин наредног Европског првенства је забележио пети пораз у последњих осам утакмица, а шести у последњих 10 што је један од најгорих периода у историји четвороструког светског и троструког европског првака.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.