Izvor: RTS, 04.Nov.2023, 21:56

Ђоковић: Рубљов ме давио кô змија жабу, био је ближи победи

Новак Ђоковић је након победе над Андрејом Рубљовом истакао да га је противник изузетно намучио и да је играо на високом нивоу.
Ђоковић је савладао Андреја Рубљова са 2:1, по сетовима 5:7, 7:6, 7:5 и пласирао се у финале мастерса у Паризу. Српски тенисер >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << имаће прилику да седми пут у каријери освоји трофеј у престоници Француске.

После меча Ђоковић је рекао да му је највише помогло то што је био бољи у финишу меча, јер је имао мало више времена да удари лопту од противника из Русије. 
"Рубљов ме је мучио као што змија дави жабу. Играо је на јако високом нивоу, знао сам да има велики квалитет. Играо је фантастично. Никад га нисам видео овако доброг. Имао сам проблема на почетку, када сам то пробио било је добро. Пронашао сам сервисе у другом сету и то ми је помогло", навео је Ђоковић и додао да је поносан на себе што је пронашао начин да преокрене меч.
"Још ме мучи стомачни вирус, сваки дан је помало боље, надам се да ће сутра бити најбољи дан", рекао је најбољи тенисер света после победе.
Новак ће против Григора Димитрова играти финале мастерса у Паризу у недељу, 5. новембра.
Српски тенисер у Паризу има прилику да постави нови лични рекорд по броју трофеја на једном мастерс турниру и да уједно освоји 40. на мастерсима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.