Izvor: RTS, 05.Sep.2023, 22:52

Новак запевао на "Артур Ешу" после победе над Фрицом

Новак Ђоковић после меча са Тејлором Фрицом и пласмана у ново полуфинале на Ју-Ес опену запевао познату песму Бисти бојса - "Fight for your right" (Бори се за своје право).
После тениског умећа којим је савладао Тејлора Фрица, а који су одавно познати љубитељима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << спорта, Новак Ђоковић је показао таленат и за певање.
На терену стадиона "Артур Еш" после пласмана у 13. полуфинале на Ју-Ес опену запевао је чувени хит њујоршкр хип-хоп групе Бисти бојс (Beasty boys).
"Мораш да се бориш за своје право - за журку", запевао је Новак и подигао публику, која није била на његовој страни током меча са Фрицом, на ноге.
"Ово је спорт који ми је дао много у животу. Долазећи из Србије, било је много препрека, рат, морао сам много тога да прођем како бих имао шансу да путујем. Имао сам среће и да налетим на неке људе пуне знања, моји родитељи су поднели жртву велику, ту су сада. У овој фази каријере, не знам још колико ћу прилика добити, зато уживам", рекао је Ђоковић на терену "Артур Еш" после меча.
На крају је рекао како ће се одмарати пред меч против победника дуела Бен Шелтон - Френсис Тијафо.
"Уживаћу у другом четвртфиналу уз масажу и пиће - воду с лимуном. Подићи ћу ноге, морам да се опоравим и да будем спреман за шта год да буде с друге стране мреже. И Шелтон и Тијафо су врло харизматични", закључио је Ђоковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.