Izvor: RTS, 13.Mar.2024, 13:28

Чукарички тражи четвртог тренера у сезони - Гордан Петрић је бивши

Досадашњи шеф стручног штаба Чукаричког Гордан Петрић прекинуо је сарадњу са клубом са Бановог брда, преносе београдски медији. У наредном колу тим ће предводити доскорашњи Петрићев асистент Горан Станић.
Гордан Петрић је на клупу тима са Бановог >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << брда дошао у јануару уместо Игора Матића после кризе у домаћем првенству и елиминације из групне фазе Лиге конференција.
У другом мандату Петрић је предводио Чукарички на свега шест утакмица и остварио три победе, уз један реми и два пораза.
Након последња два неуспеха - пораза у Лучанима (0:1) и ремија у дуелу са Спартаком (2:2), челници Чукаричког су изгубили стрпљење јер су изостали очекивани резултати.
Петрићев сарадник Горан Станић ће екипу водити у наредном колу против Вождовца, а потом следе две недеље репрезентативне паузе током којих се очекује промоција новог шефа струке Чукаричког.
Петрићев наследник биће четврти тренер Чукаричког ове сезоне, након Душана Керкеза, Игора Матића и Петрића.
Гордан Петрић је тренерску каријеру започео у Бежанији, а осим Чукаричког предводио је и Партизан, Земун, Синђелић, Рад, АЕК и Горицу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.