Izvor: RTS, 05.Feb.2024, 13:27

Почело суђење фудбалеру Данијелу Алвесу

Почело је суђење бразилском фудбалеру Данију Алвесу у Барселони под оптужбом за силовање. Алвес је оптужен за сексуални напад на жену у ноћном клубу у Барселони 31. децембра 2022. године.
Бразилски фудбалер пориче да је починио било какво кривично >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дело. Суђење би требало да траје до среде.

Према извештајима медија, државни тужиоци траже деветогодишњу затворску казну за Алвеса ако буде проглашен кривим. Адвокати жене која је пријавила Алвеса за сексуални напад захтевају да бразилски фудбалер буде осуђен на 12 година затвора.
Алвес је ухапшен 20. јануара 2023. године у Барселони, а потом је пребачен у истражни затвор.
Бразилски фудбалер је више пута подносио захтеве да буде пуштен уз кауцију, али су сви одбијени јер је суд сматрао да постоји опасност од бекства.
Фудбалер је током каријере освојио 42 титуле, а играо је за Унам, Барселону, Сао Пауло, Пари Сен Жермен, Јувентус, Севиљу и Бахију. За репрезентацију Бразила одиграо је 126 утакмица и постигао је осам голова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.