UN: Nova runda pregovora o Siriji od 28. novembra

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UN: Nova runda pregovora o Siriji od 28. novembra

Nova runda pregovora o Siriji biće održana u Ženevi od 28. novembra pod okriljem UN u cilju okončanja rata u toj zemlji, izjavio je danas specijalni izlasnik UN za Siriju Stafan de Mistura.

Pregovori će biti održani posle razgvora predviđenih naredne nedelje u Astani pod okriljem Rusije, Irana i Turske. Ti pregovori u Kazahstanu se odvijaju paralelno s pregovorima u evropskom sedištu UN, javila je agencija Frans >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pres.

Poslednja, sedma runda pregovora u UN završena je polovinom jula bez znajčajnijeg pomaka pošto delegacije sirijske vlade i opozicije nisu uspele da usklade stavove o borbi protiv terorizma i političkoj tranziciji.

Od početka rata u Siriji 2011. godine poginulo je više od 330.000 ljudi, dok su milioni u izbeglištvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

UN: Nova runda pregovora o Siriji od 28. novembra

Izvor: Beta Video, 26.Okt.2017

UJEDINJENE NACIJE - Nova runda pregovora o Siriji biće održana u Ženevi od 28. novembra pod okriljem UN u cilju okončanja rata u toj zemlji. Pregovori će biti održani posle razgvora predvidjenih naredne nedelje u Astani pod okriljem Rusije, Irana i Turske. Ti pregovori u Kazahstanu se odvijaju...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.