Izvor: Blic, 05.Feb.2022, 15:46

UN: Islamska država i dalje moćna u Iraku i Siriji

Samo dva dana nakon što je vođa ekstremističke organizacije Islamska država (ISIS) poginuo tokom američke operacije na severu Sirije, u izveštaju Ujedinjenih nacija navodi se da je daleko pobeda nad tom terorističkom grupom i ocenjuje da ISIS ostaje moćna sila u Iraku i Siriji, sa rastućim prisustvom u Avganistanu i zapadnoj Africi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UN: Islamska država i dalje moćna u Iraku i Siriji

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2022

KAIRO - Samo dva dana nakon što je vođa ekstremističke organizacije Islamska država (ISIS) poginuo tokom američke operacije na sjeveru Sirije, u izvještaju Ujedinjenih nacija navodi se da je daleko pobjeda nad tom terorističkom grupom i ocjenjuje da ISIS ostaje moćna sila u Iraku i Siriji ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.