Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2020, 12:15

Olenik osudio Trifunovića zbog pevanja četničke pesme

Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) Aleksandar Olenik najoštrije je danas osudio postupke lidera Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića koji je u društvu prijatelja i pratijskih kolega pevao četničku pesmu u jednoj beogradskoj kafani.

"Posle političke glume, dođe red i za istinu: Srbijanka i Sergej za četnički ulazak u Evropsku uniju. E, pa Legijino društvance i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << poštovaoci koljača, neće moći", napisao je Olenik na svom Tviter nalogu.

Trifunović je sporni snimak objavio na istoj društvenoj mreži kasno sinoć, da bi ga ubrzo uklonio, ali je sporni snimak i dalje nastavljen da se danas deli po društvenim mrežama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERGEJ PEVAO ČETNIČKE PESME Olenik: Ti si Legijin drug, ceniš koljače!

Izvor: Kurir, 16.Jun.2020

Dan pošto se Sergej Trifunović, lider PSG, pohvalio pevanjem četničkih pesama u kafani, stigle su oštre osude od dela opozicije, uključujući i dojučerašnje članove ovog pokreta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.