Savo posle 6:2 šokirao: Sramota me je što sam trener ove ekipe, pojedinci će me dobro čuti!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo posle 6:2 šokirao: "Sramota me je što sam trener ove ekipe, pojedinci će me dobro čuti!"

Iznenadio je Milošević izjavom nakon meča.

Potpuno je neverovatno šta je Savo Milošević rekao nakon utakmice.

Partizan je savladao Javor sa 6:2, a Milošević je bio ljut na svoje igrače.

On je rekao da ekipa nije bila na zadovoljavajućem nivou uprkos pobedi.



"Poprilično sam ljut na sve moje igrače, mi smo danas utakmicu dobili samo zato što imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvalitetnije igrače na individualnom planu, što je logično kada se zna da imamo 30 puta skuplji tim od Javora.







U svim drugim segmentima igre mi nismo bili na zadovoljavajućem nivou i prvi put me je sramota što sam trener ove ekipe. Neki igrači će dobiti jasnu poruku posle ove utakmice", rekao je Milošević za "Arenu".
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milošević: Prvi put me sramota što sam trener Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, uprkos pobedi nad Javorom 6:2, izrazio je nezadovoljstvo igrom svoje ekipe i poručio da ga je sramota...Milošević je naglasio da će neki igrači dobiti opomenu i da je prelazni rok veoma blizu, aludirajući da će biti odlazaka..."Poprilično sam ljut...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.