Savo Milošević umereno zadovoljan posle žreba

Izvor: B92, 23.Nov.2023, 16:04

Savo Milošević umereno zadovoljan posle žreba

Selektor reprezentacije fudbalera Bosne i Hercegovine Savo Miloševiće rekao je da umereno zadovoljan žrebom baraža za EURO.

Fudbaleri Bosne i Hercegovine igraće protiv Ukrajine, kod kuće, polufinale baraža za popunu mesta na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, odlučeno je žrebom u Nionu.

"Ima i pozitivnih i negativnih stvari. Negativno je što smo u polufinalu izvukli jednu od najjačih ekipa. To će biti veoma težak meč, svi znamo kvalitetu Ukrajine koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogla vrlo lako direktno plasirati na EURO. S druge strane, igramo kući i prvu i, nadam se, i drugu utakmicu što može biti prednost. Možemo biti umereno zadovoljni. Neće biti lako, baraž je uvek komplikovan i na jednu utakmicu nema velikih favorita", rekao je Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.