Savo Milošević imenovan za direktora svih selekcija FSS

Izvor: Studio B, 19.Jul.2012, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Milošević imenovan za direktora svih selekcija FSS

Nekadašnji golgeter Partizana i rekorder po broju utakmica za nacionalni tim Savo Milošević imenovan je za direktora svih reprezentativnih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije (FSS).

Kako se navodi na sajtu FSS, Milošević, koji je nedavno na Skupštini izabran u Izvršni odbor dogovorio je sa predsednikom Tomislavom Karadžićem da preuzme novu funkciju.

"Izuzetno sam srećan i zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dogovorom koji je proistekao iz otvorenog i konstruktivnog razgovora sa predsednikom Karadžićem. Trudiću se, kao što sam to činio i na terenu, da uvek budem maksimalno na usluzi reprezentaciji. I kao direktor, biću iskreno i do kraja posvećen svim selekcijama u FSS. Ne plašim se velikog posla, čak se radujem brojnim izazovima koji će uvek imati jedan, univerzalni cilj - napredak srpskog fudbala", rekao je Milošević.

Milošević je za reprezentaciju odigrao 102 utakmice i postigao 37 golova. Karijeru je počeo u Partizanu, a kao internacionalac nastupao je za Aston Vilu, Saragosu, Parmu, Seltu, Osasunu i Rubin iz Kazanja.

Pre tri godine bio je kandidat za predsednika Partizana, a nedavno je obavljao funkciju savetnika u stručnom štabu selekcije Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Fudbal

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.