Savo direktora svih selekcija

Izvor: RTS, 19.Jul.2012, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo direktora svih selekcija

Savo Milošević preuzeo brigu o svim reprezentativnim selekcijama u Fudbalskom savezu Srbije u svojstvu direktora. Trudiću se, kao to sam to činio i na terenu, da uvek budem maksimalno na usluzi reprezentaciji, rekao je Milošević.

Nekadašnji golgeter Partizana i rekorder po broju utakmiza za nacionalni tim Savo Milošević >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imenovan je danas za direktora svih reprezentativnih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije.

Milošević, koji je nedavno na Skupštini izabran u Izvršni odbor dogovorio je sa predsednikom Tomislavom Karadžićem da preuzme novu funkciju.

"Izuzetno sam srećan i zadovoljan dogovorom koji je proistekao iz otvorenog i konstruktivnog razgovora sa predsednikom Karadžićem. Trudiću se, kao to sam to činio i na terenu, da uvek budem maksimalno na usluzi reprezentaciji. I kao direktor, biću iskreno i do kraja posvećen svim selekcijama u FSS. Ne plašim se velikog posla, čak se radujem brojnim izazovima koji će uvek imati jedan, univerzalni cilj - napredak srpskog fudbala", rekao je Milošević.

Milošević je za reprezentaciju odigrao 102 utakmice i postigao 37 golova. Karijeru je počeo u Partizanu, a kao internacionalac nastupao je za Aston Vilu, Saragosu, Parmu, Seltu, Osasunu i Rubin iz Kazanja.

Pre tri godine bio je kandidat za predsednika Partizana, a nedavno je obavljao funkciju savetnika u stručnom štabu selekcije Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo Milošević imenovan za direktora svih selekcija FSS

Izvor: Blic, 19.Jul.2012

Nekadašnji golgeter Partizana i rekorder po broju utakmica za nacionalni tim Savo Milošević imenovan je za direktora svih reprezentativnih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije (FSS)...Kako se navodi na sajtu FSS, Milošević, koji je nedavno na Skupštini izabran u Izvršni odbor dogovorio je sa predsednikom...

Nastavak na Blic...

Savo Milošević direktor svih selekcija

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jul.2012

Nekadašnji golgeter Partizana i rekorder po broju utakmiza za nacionalni tim Savo Milošević imenovan je danas za direktora svih reprezentativnih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Savo Milošević direktor svih selekcija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2012

BEOGRAD -..Nekadašnji golgeter Partizana i rekorder po broju utakmica za nacionalni tim Savo Milošević imenovan je danas za direktora svih reprezentativnih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije (FSS)...Kako se navodi na sajtu FSS, Milošević, koji je nedavno na Skupštini izabran u Izvršni odbor...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Savo Milošević imenovan za direktora svih selekcija

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2012

BEOGRAD - Nekadašnji golgeter Partizana i rekorder po broju utakmica za nacionalni tim Savo Milošević imenovan je danas za direktora svih reprezentativnih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije (FSS).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Savo Milošević direktor u FSS

Izvor: OkRadio.rs, 19.Jul.2012

Rekorder po broju nastupa za nacionalni tim Savo Milošević imenovan za direktora reprezentativnih selekcija FSS. Milošević je nedavno izabran u Izvršni odbor FSS.    Posle aktivne igračke karijere, Milošević je probao da uđe u srpski fudbal kao funkcioner. Bio je kandidat za predsednika Partizana...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.