Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020, 19:58

Savo Milošević: Sumnjam u samog sebe! Ako ovo nastavim, nešto mora da se menja

„Razočaravajuće, tužno i ružno“, ljut je trener Partizana

Besni su navijači Partizana. Ljut i i Savo Milošević. Ispod svakog nivoa igraju crno-beli na početku nove sezone, nekako su se iščuipali u Kruševcu minulog vikenda (3:1), ali ih je u Novom Pazaru sačekao motivisan i ne toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalski pismen rival, ali ih je i takav – oborio.

I naborao čelo strategu tima iz Humske.

Pre svega, vrlo sam razočaran u neke stvari. Ako budem nastavio ovo da radim, moraće neke stvari da se menjaju. Biće priče ovih dana. Ovo je razočaravajuće. I tužno od nekih igrača“, poručio je Milošević.

Reči „ako budem nastavio ovo da radim“ slute na razmišljanje o ostavci. Mladi trener kaže da će sam sebe preispitati.

Posle ovakve igre moram da sumnjam u samog sebe, pre svega. Ovo nije i ne sme da bude nivo Partizana“, dodao je Milošević uz čestitke Novom Pazaru na trijmfu.

Deluje da ga posebno boli izdanje u odbrani. Otud, prst krivice ovoga puta ide ka igračima, ne struci.

Uvek sam preuzimao sve na sebe“, napomenuo je Savo Milošević misleći na odgovornost. „Spreman sam i sad, nije problem nikakav. Ovo je tužno i ružno“.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo najavio odlazak? Ovo su njegove reči posle poraza od Pazara!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020

Veliki znak pitanja na ostanak Miloševića na klupi Partizana...Crno-beli nisu dobro počeli sezonu...Nakon veoma teške pobede u Kruševcu, danas u Pazaru poraz Partizana i to rezultatom 3:2..."Vrlo sam razočaran. Zaista.. Razočaran u neke stvari. Ako budem nastavio ovo da radim, moraće stvari iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.