Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 22:57

Savo Milošević: Kakve smo sreće pašće nam Rumuni! Ljut sam što ovako nije bilo ranije

„Najdraže mi je što nismo primili gol“, kaže trener Partizana posle pobede nad Javorom

Napad funkioniše, stranci su opet povukli Parni valjak, s tom razlikom što su ovoga puta golovi značili i – pobedu. Drugu u prvenstvu, bitnu na planu psihologije, posle burne nedelje obeležene porazom u Novom Pazaru i željom Sava Miloševića da napusti klub.

Trener ostaje da radi i deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kudikamo zadovoljnijije posle meča sa Javorom u kome su njegovi izabranici, kao što je i poželeo, uradili sve kontra u odnosu na prva dva kola.

U dobroj meri“, smeška se mladi strateg. „Znali smo da će biti tako na našem terenu, omogućava nam bržu igru, ali to nije dovoljno, moraćemo i na drugim terenima da pronađemo put do bodova. Ovo je bilo sasvim u redu. Imali smo psihološki pritisak, mogla je utakmica da ode u problem da nismo postigli golove na vreme, ali mi je sa ovog susreta najdraže što nismo primili gol, na prethodnim mečevima smo defanzivno dosta škripali“.

Crno-beli jesu dali četiri gola, ali su veći plus zaradili kod šefa stručnog štaba na planu odnosa prena obavezama.

Moram da budem zadovoljan. Ujedno, ljut što ovakav pristup nismo imali u prethodnim mečevima. Kad ekipa ima pravi pristup od prvog do poslednjeg minuta onda to izgleda ovako. Pitam se zašto to nije moglo i pre četiri dana. Bilo je u velikoj meri dobro, i defanzivno i ofanzivno. Osvojili smo bitna tri boda i popravili utisak“.

Partizan je do pobede bez primljenog gola stigao posle velikih rokada u odbrani. Nisu igrali Miletić, Urošević i Ostojić, bekove su menjali Lutovac i Brežančić, dok je u ulozi štopera debitovao Maki Banjak.

Drago mi je utoliko što smo praktično promenili celu poslednju liniju i slavili. Tu sam imao najveći strah. Ne zbog nepoverenja u igrače, već što su prvi prvi put ova četvorica istrčala zajedno na teren. Uz male problemčiće bilo je dosta dobro. Mora da se radi na nekim stvarima, ali ne možemo svakoj pobedi gledati u zube. Ovaj put je bilo mnogo više dobrih nego loših detalja“.

Partizan je arhivirao Javor, već u ponedeljak će saznati ime prvog rivala na putu ka grupnoj fazi Lige Evrope. UEFA je skratila listu kandidata, u konkurenciji su ostala dva letonska tima u Botošani.

S obzirom kakve smo sreće mislim da ćemo igrati sa Rumunima. Ako su oni najteži od ove tri ekipe, njih dobijamo“, prognizirao je Savo Milošević.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Milošević uporan, Partizan dobija najtežeg rivala?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020

Trener Partizana još jednom ponovio svoje mišljenje na temu žreba...Posle komentara koji je dao za TV Arena Sport, trener Partizana Savo Milošević se oglasio i u razgovoru sa Biljanom Obradović, neposredno posle pobede nad Javorom od 4:0.......''Moram da budem zadovoljan, jer kada ekipa ima pravi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.