SASTAVI - Partizanova odbrana na remontu, a ko je večeras višak od stranaca?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 19:21

SASTAVI - Partizanova odbrana na remontu, a ko je večeras višak od stranaca?

Navijači Partizana su sa nestrpljenjem iščekivali sastav za večerašnji meč protiv Javor Matisa, posle katastrofalne igre i poraza u Novom Pazaru od 3:2.

Da vas ne držimo u neizvesnosti, Partizan će večeras nastupiti u sastavu: Popović - Lutovac, Banjak, Vitas, Brežančić - Zdjelar, Šćekić - Stevanović, Suma, Asano - Sadik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Klupa: V. Stojković, D. Stojković, Pavlović, Ivanović, Ostojić, Čolić, Urošević, Miletić, Jović, Matić, Smiljanić.

Javor Matis: Lazović, Jevremović, Piščević, Luković, Maričić, Mladenović, Radivojević, Pavišić, Otašević, Zvekanov, Tanko.

Klupa: Babić, Tričković, Jevtić, Nikolić, Rušević, Šćepanović, Sević, Jovanović, Ristić, Mijailović, Jelić.

Utakmica u Humskoj počinje u 20:30h, a kao što vidite, u sastavu Partizana nema Bibarsa Natha, koji je večeras prekobrojan kada su u pitanju Partizanovi stranci. On je bio vidno nezadovoljan i kada je zamenjen u Novom Pazaru, ali pretpostavljamo da je Milošević i sa njim obavio određene razgovore.

Zašto večeras nema mesta za Natha, razlog je novi Partizanov štoper Maki Banjak, koji će debitovati u Superligi, u tandemu sa Vitasom, umesto Ostojića. Milošević je promenio i oba beka, umesto Miletića i Uroševića večeras će na terenu biti Lutovac i Brežančić.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASTAVI: Partizan - Javor

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020

Pratite dešavanja u Humskoj..PARTIZAN - JAVOR (20.30, TV ARENA SPORT)..Stadion Partizana.. Bez prisustva publike..Sudija: Zoran Široki..PARTIZAN: Popović – Lutovac, Vitas, Banjak, Brežančić – Zdjelar, Šćekić – Stevanović, Suma, Asano – Sadik...JAVOR: Lazović, Jevremović, Piščević,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.