Milošević uporan, Partizan dobija najtežeg rivala?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 23:53

Milošević uporan, Partizan dobija najtežeg rivala?

Trener Partizana još jednom ponovio svoje mišljenje na temu žreba.

Posle komentara koji je dao za TV Arena Sport, trener Partizana Savo Milošević se oglasio i u razgovoru sa Biljanom Obradović, neposredno posle pobede nad Javorom od 4:0.





''Moram da budem zadovoljan, jer kada ekipa ima pravi pristup od prvog do poslednjeg minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << onda to izgleda ovako. U velikoj meri je bilo dobro i ofanzivno i defanzivno, bitno je da nismo primili gol, da povratimo samopouzdanje.

Zato mi je još draže, tu sam imao najveći strah, ne zbog nepoverenja u igrače, ali bilo je to dosta dobro s obzirom da su prvi put igrali zajedno u ovom sastavu u zvaničnoj utakmici. Uz određene problemčiće, bilo je to dobro. Bilo je više dobrih stvari, nego loših. Pobedi se u zube ne gleda'',
objasnio je Milošević.

Ponovo je Milošević upitan i za sutrašnji žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope i potencijalne rivale.





''Ako su Rumuni najteži od ove tri ekipe, onda dobijamo Rumune'', ponovio je Milošević ono što je i par minuta ranije rekao za TV Arena Sport.

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.