Izvor: RTS, 09.Avg.2020, 22:36

Drugačiji, raspoloženiji Partizan, ubedljiv protiv Javora

Fudbaleri Partizana ubedljivo su na svom terenu savladali ekipu Javora sa 4:0, u okviru meča trećeg kola Linglong Superlige Srbije.
Partizan je na pravi način odreagovao na poraz u prethodnom kolu od Novog Pazara.

Izabranici Save Miloševića bili su znatno angažovaniji, spretniji i raspoloženiji na terenu protiv igrača Javora.
Meč je praktično bio rešen u prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 30 minuta, kada je Partizan stekao tri gola prednosti.
Javor ni 29. put nije uspeo da pobedi Partizan u međusobnom susretu.
Prva dva gola na meču delo su Umara Sadika. Napadač crno-belih je prvo u 12. minutu iskoristio prodor Stevanovića po levoj strani, najbolje se snašao u gužvi i uspešno savladao Lazovića.
Golman gostujuće ekipe nije se proslavio kod drugog gola u 18. minutu. Lazović je ispustio uhvaćenu loptu nakon kornera, ona je došla do Sadika, koji je bez gledanja, petom, sproveo u mrežu Javora.
Na 3:0 povisio je Suma u 25. minutu. Poput meča sa Pazarom, Suma postiže gol glavom, ovoga puta nakon još jednog dobrog prodora i centaršuta Stevanovića.
U drugom poluvremenu igralo se u znatno slabijem ritmu, ali je viđen veliki broj šansi.
Partizan je čuvao loptu, kreirao na protivničkoj polovini, ali znatno manje pogađao.
Jednu dobru kontru u 76. minutu, odličan pas Zdjelara, kao i reakciju Sume, u gol je pretvorio Takuma Asano.
Nakon turbulentna prva dva kola, Partizan je u trećem upisao rutinsku i ubedljivu pobedu i sada ga očekuje meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Raspored 3. kola Superlige:
Mačva - Crvena zvezda 0:3
Spartak - Metalac 4:1
Mladost - Inđija 2:0
Napredak - Radnik 2:1
Radnički Niš - Novi Pazar 2:1
TSC - Zlatibor 5:1
Čukarički - Rad 3:0
Partizan - Javor 4:0
Proleter - Bačka 1:1
Voždovac - Vojvodina 1:3
Tabela: Crvena zvezda 9 bodova, Spartak 9, Mladost 9, TSC 7, Čukarički 7, Proleter 7, Partizan 6, Radnički 6, Vojvodina 5, Radnik 3, Javor 3, Novi Pazar 3, Voždovac 3, Mačva 3, Napredak 3, Metalac 3,  Bačka 1, Inđija 0, Rad 0, Zlatibor 0.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljiv protiv Javora

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2020

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Javor sa 4:0, u trećem kolu Super lige Srbije...Dva gola je dao Umar Sadik, a po jedan Sejduba Suma i Takuma Asano...Partizan je sedmi na tabeli sa šest bodova, dok je Javor sa tri na 11. mestu...Vojvodina je ostvarila prvu pobedu ove sezone, pošto je kao gost...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Partizan "preboleo" Pazar pobedom protiv Javora, Voša slavila na "krovu"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2020

Fudbaleri Partizana savladali su večeras kao domaćini ekipu Javora iz Ivanjice sa 4:0 (3:0), u utakmici 3. kola Superlige Srbije...Crno-beli su "preboleli" poraz iz Novog Pazara u prošlom kolu golovima Umara Sadika u 13. i 19, Sejdube Sume u 25. i Takume Asana u 76. minutu...Ostali rezultati: Spartak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.