NE ŽELI TUČU: Savo SUROVO iskren pred gostovanje u Velsu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽELI TUČU: Savo SUROVO iskren pred gostovanje u Velsu

Milošević bez dlake na jeziku.

Savo Milošević, trener Partizana, najavio je predstojeću utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope rečima da Partizan već četiri meseca nikoga lako nije pobedio. Partizan evropske kvalifikacije započinje protiv Konahs Kveja sutra od 19:30 časova, a šef struke Parnog valjka respektuje protivnika,pre svega zbog činjenice da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Velšani uspeli da izbace Kilmarnok.

- Mi smo konstantno skenirali Kilmarnok i zaključili da su jako dobra ekipa, koja je igrala odlično u škotkom prvenstvu, dobila Rendžers i Seltik. Poslednjih par dana vidim da mnogi potcenjuju ovaj tim koji je upravo taj Kilmarnok izbacio u dve utakmice. Mi poslednja tri-četiri meseca nismo nikoga dobili lagano, nijednu ekipu, pa nemamo prostora da razmišljamo kako će nam biti lagano. U svakom slučaju mislim da smo bolji tim i da možemo da prođemo, ali samo pod slučajem da igramo ozbiljno - poručio je Milošević put u Vels.

Kilmarnok je bio bolji u dvomeču, ali to mu nije bilo dovoljno da se nađe u narednoj fazi takmičenja.

- Fudbal je jako čudan i zanimljiv, iz dva šuta su postigli dva gola, koliko im je bilo potrebno. Kilmarnok je bio bilji i promašio veliki broj šansi. Verujem da se momci neće opustiti, svi smo svesni važnosti ove utakmice. Većinu mečeva u našoj ligi igramo praktično protiv bunkera, većina timova igra slično kao Konahs, povuče se na 30 metara. Fizički je izuzetno teško probiti se kroz deset ljudi ispred sebe - dodao je Milošević.

Naredni protivnik Partizana se uzda u čvrstu igru, tako da će verovatno pokušati crno-bele da uvedu u neku vrstu tuče na terenu.

- Nastojaćemo da je izbegnemo. Ne zato što se plašimo, već će biti dobro da je izbegnemo igrom na terenu.

Milošević je upitan da li se gostovanje u Velsu može shvatiti kao neka vrsta priprema za nastupajuću sezonu, obzirom da crno-beli još uvek nisu postigli željeni nivo forme.

- Ne znam da li mi imamo luksuz, ali mi moramo tako, jer vremenski nemamo prostora. I o utakmici sa Inđijom sam rekao da ulazi u neku vrstu pripremnog perioda. Iza sebe imamo četiri nedelje rada, a potrebno nam je pet-šest. Ovo ulazi u završni deo priprema, hteli mi to ili ne - zaključio je Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Dijaz, devojka fudbalera PSŽ-a Marka Veratija

I’m so in love with Greece 🇬🇷 Im heading back to Paris with the best memories 💕 Swimsuit: @owintimates

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 7. Јул 2019. у 10:12 PDT

Only 3 more days! Only 3,2,1 more days !! Click on the link in bio S’il vous plait ! 🙏🏽

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 11. Јун 2019. у 3:20 PDT

A little throwback of the @fae x @si_swimsuit shoot! DID U VOTE TODAY? If not go click on the link in bio to do it ! Merci to everyone for the support and love ! I love you all ! 📸 @keslertran

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 10. Јун 2019. у 9:15 PDT

Today is THE DAY! Go get your copy RIGHT NOW !!! @si_swimsuit did a MAJOR thing and you have to see what is inside!

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 8. Мај 2019. у 8:37 PDT

Boobies ✅ hair ✅ then let’s shootttt! 2 more days before the launch of the issue !! Are you excited? I DO !! @si_swimsuit @yutsai88 @mj_day

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 6. Мај 2019. у 1:57 PDT

I meannn 👁 🙈 @mj_day @si_swimsuit @grace_bijoux

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 24. Феб 2019. у 11:35 PST

Sun kissed ☀️@Si_swimsuit I m so happy to be reunited with the #Siswimsearch fam’ #TeamNotanLine 🐒

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 21. Феб 2019. у 10:51 PST

Need some vitamine D ☀️

Објава коју дели Jessica Aidi (@jessicaaidi) дана 21. Окт 2018. у 9:40 PDT
Pogledaj vesti o: Partizan,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvalifikacije za Ligu Evrope: Mogu li Partizan i Čukarički do dobrih rezultata pred revanš?

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Jul.2019

Partizan započinje, a Čukarički nastavlja evropske izazove i borbu za novu sezonu grupne faze Lige Evrope (LE) u fudbalu. Partizan posle premijere u domaćem prvenstvu i pobede nad Inđijom u gostima (0:1), u četvrtak, 25. jula startuje u drugom po jačini evropskom takmičenju. Crno-beli su zbog...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Partizanov minimalac u Velsu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2019, 09:30

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Velsu Konas Ki sa 1:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Jedini gol postigao je Šćekić u 62. minutu. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.