Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Kvalifikacije za Ligu Evrope: Mogu li Partizan i Čukarički do dobrih rezultata pred revanš?
Kvalifikacije za Ligu Evrope: Partizan i Čukarički
Kvalifikacije za Ligu Evrope: Partizan i Čukarički

Kvalifikacije za Ligu Evrope: Mogu li Partizan i Čukarički do dobrih rezultata pred revanš?

Partizan započinje, a Čukarički nastavlja evropske izazove i borbu za novu sezonu grupne faze Lige Evrope (LE) u fudbalu.

Partizan posle premijere u domaćem prvenstvu i pobede nad Inđijom u gostima (0:1), u četvrtak, 25. jula startuje u drugom po jačini evropskom takmičenju.Promo

Crno-beli su zbog ranijih uspeha i dobrog koeficijenta preskočili uvodno kolo i kreću od 2. runde. Ujedno, biće u grupi povlašćenih ekipa sve do kraja kvalifikacija za LE.

U borbi za treće kolo sastaju se sa Konahsom, kome i gostuju u četvrtak od 19.30. Revanš je sedam dana kasnije u Humskoj.

Velški predstavnik ne bi trebalo da bude teža prepreka za izabranike Save Miloševića. Zato je i Meridian kvota na pobedu Partizana 1.25 na ovom gostovanju. Male šanse se daju i nerešenom ishodu, te je kvota na remi 5.50.

Trijumf Konahsa predstavljao bi istinsko iznenađenje, pa Meridian daje kvotu čak 10 na domaćina prvog susreta ovog dvomeča.Meridianbet: Častimo za prvi tiket

Što se tiče Meridian specijala za duel u Velsu, ako verujete da će Partizan slaviti tačno sa golom razlike kvota je sasvim zanimljiva 3.58. Daleko više, čak 15.00, vrednuje se prognoza da će prvi žuti karton biti pokazan u prva dva minuta utakmice.

Sa druge strane, drugom srpskom predstavniku u kvalifikacijama za Ligu Evrope ne daju se baš velike šanse. Čukarički u prvom meču 2. kola gostuje Moldeu, takođe u četvrtak, od 19 sati.

I Norvežani su apsolutni favoriti sa kvotom 1.40. Meridian procena remija je 4.25, dok se trijumf belo-crne ekipe vrednuje kvotom 7.00.

Revanš je šest dana kasnije na Banovom brdu, kada bi Čuka uz dobar rezultat iz Norveške mogla da traži prolaz do trećeg kola kvalifikacija za LE.

Do tada tu su i zanimljivi specijali koje vam je Meridian kladionica pripremila. Ako verujete da tačan rezultat u Norveškoj može da bude 0:1, 0:2 ili 1:2 – kvota je 4.50.

Za one koji vole nešto interesantnije, tu je i ponuda da će oba tima postići bar po jedan gol glavom na meču i sjajna kvota čak 22.00.

Neka i crno-beli i belo-crni ostvare što bolje rezultate pred revanše na svom terenu i ostvare zacrtane ciljeve.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.