FSS pokreće disciplinski postupak protiv Miloševića i Dmitrovića!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS pokreće disciplinski postupak protiv Miloševića i Dmitrovića!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je disciplinski postupak protiv Save Miloševića i Bobana Dmitrovića zbog optužbi za nameštanje na račun kuče fudbala.

Iz FSS je saopšteno da se postupak pokreće po službenoj dužnosti, a "zbog niza izjava i neproverenih tvrdnji", i da će se sednica na kojoj će "biti saopšteni naredni koraci" održati u petak.

"U slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da tokom rasprave ustanovimo da oni više nisu članovi fudbalske organizacije, onda ćemo po službenoj dužnosti dostaviti ceo slučaj nadležnim organima policije i pravosuđa", izjavio je predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović.

Milošević: FSS ugrožava moja ljudska prava

Rekorder po broju utakmica za državnu reprezentaciju Savo Milošević rekao je da Fudbalski savez Srbije (FSS) pokretanjem postupka protiv njega zbog izjave na TV B92 ugrožava njegova osnovna ljudska prava.

Milošević je gostujući u emisiji "Insajder" rekao "da će poništiti svoju fudbalsku karijeru, ako u srpskom fudbalu nema nameštaljki".

"Takav potez Fudbalskog saveza mogu da podvedem pod klasično udbaško saopštenje, koje ugrožava moja ljudska prava i slobodu govora", rekao je Milošević.

On je dodao da Disciplinska komisija FSS neće imati težak posao da utvrdi da on nije član fudbalske organizacije i da će čelnike saveza rado sačekati na sudu.

"Koliko sam obavešten oni će kada utvrde da nisam član Fudbalskog saveza, kao što nisam, da to predaju sudu. Ozbiljno ću da porazgovaram sa svojim advokatima i rado ću ih čekati na sudu. Planiram da i ja podnesem tužbu protiv njih jer ugrožavaju moju slobodu govora.

To je sve što imam da kažem", poručio je Milošević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.