Manojlović preti blokadom izbornog proces ako se ne proglase sve liste opozicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 18:25

Manojlović preti blokadom izbornog proces ako se ne proglase sve liste opozicije

Kandidat za gradonačelnika liste "Kreni-promeni" Savo Manojlović zapretio je danas da će ukoliko do petka, 17. maja, ne budu proglašene sve izborne liste opozicije koje imaju dovoljan broj potpisa, na dan izbora 2. juna blokirati izborni proces.
On je na današnjoj konferenciji za medije optužio vlast da opstruiše opoziciju i naveo da lista "Kreni promeni" na Vračaru nije proglašena, jer nije ispoštovan redosled žena na listi, a na drugim opštinama zato što su navodno potpisi podrške za njihove liste bili i na drugim listama.
"Na najvećoj opštini Novom Beogradu, za Kreni-promeni je proglašena lista, isto i u Zemunu i Lazarevcu. Oborene su na Vračaru i Starom gradu, to je učinjeno i sa 'Biram borbu'",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.