Izvor: Press, 09.Jan.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad ŽEŠĆA SVAĐA Sanje i Lepog Miće UZNEMIRILA UKUĆANE: On joj POBACAO SVE PARE, a onda ju je BRUTALNO IZVREĐAO, a sve zbog ovoga! (VIDEO)

Ovaj zadrugar nije mogao da istoleriše njeno ponašanje.
Tokom današnjeg poslepodneva Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da je vreme za kupovinu koju će za sve zadrugare obaviti Zerina Hećo, Rebeka Popović i Snežana Ilić. 



Iako je atmosfera u Beloj kući bila u najboljem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << redu, zadrugari su se međusobno dogovarali ko će šta kome da kupi, a u jednom trenutku je došlo do žestoke svađe između Lepog MićeSanje Stanković. 




Autor: TvPink Printscreen


Naime, Sanja nije dozvolila Mići da prebroji novac koji su ona i njena ekipa sakupili, a on je istog momenta planuo, pa joj pobacao sav novac i vređao je.



Kupujem ti uvek a ti mi ne daš da ja prebrojim pare. Je*em ti mater u pi*ku onu smrdljivu - vikao je Mića, dok je Sanja bila u šoku zbog reči koje joj je izgovorio Lepi Mića.


Svaki put praviš scenu oko prodavnice. Ja neću da gladujem ovde nedelju dana. Što bacaš pare? - bunila se Stankovićeva. 



Autor: TvPink Printscreen


Pročitajte još: IZ ČISTA MIRA POČEO DA JE VREĐA! Miki osuo paljbu po Sanji: ODVRATNA SI, taj ko kaže da si dobra, on je SLEP! (VIDEO)



U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 








 








 




Pogledaj vesti o: Sanja Popović

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.