Saša Obradović otkrio ono što niste videli u TV prenosu, evo u kakvom je odnosu sa Sašom Đorđevićem!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Obradović otkrio ono što niste videli u TV prenosu, evo u kakvom je odnosu sa Sašom Đorđevićem!

Neočekivana tema izbila je jutros u prvi plan u pojedinim domaćim medijima.

Sinoć su se u petom kolu Evrokupa sastale ekipe Virtusa i Monaka, a pobedu ekipi iz Bolonje doneo je Miloš Teodosić svojim košem za konačnih 77:75.

Odličan utisak ostavio je i Teodosić, kao i Stefan Marković, ali njihove partije jutros su zasenile spekulacije kako se navodno treneri dve ekipe Saša Obradović i Aleksandar Đorđević ''nisu pozdravili'' posle meča. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Odmah su se, naravno, pojavile i priče kako njih dvojica nisu u dobrim odnosima, ali sve takve priče ubrzo je prekinuo Saša Obradović, koji se oglasio u izjavi za ''Telegraf''.

Prema njegovim rečima, pozdrav sa Đorđevićem bio je srdačan, kako i dolikuje dvojici prijatelja i dugogodišnjih saigrača iz reprezentacije.

''Čista glupost i neistina! Sale i ja imamo fenomenalan odnos, pre i posle meča srdačno smo se pozdravili i pričali.







Jesam brzo krenuo da izađem, ali sam i dao ruku, a posle toga je Sale došao u autobus da se još jednom izljubimo, onako bratski'', reagovao je Obradović.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.