EK - Kad je trka sa sirenom u pitanju, Teo je bez premca! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Kad je "trka sa sirenom" u pitanju, Teo je bez premca! (video)

Peto kolo u Evrokupu obeležili su koševi u poslednjim sekundama.

Odigrano je i peto kolo Evrokupa, Partizan je upisao i peti trijumf, ovoga puta su puleni Andree Trinkijerija slavili u Francuskoj protiv Limoža.

Ipak, ovoga puta nije bilo košarkaša "crno-belih" među najatraktivnijim, ali su se zato na listi 10 najboljih poteza našla dva srpska reprezentativca.

Efektno zakucavanje Dejana Todorića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Andore našlo se na petom mestu liste najboljih poteza, dok je čitavo kolo obeležio Miloš Teodosić, svojim pogotkom preko ruke uz zvuk sirene za pobedu Virtusa protiv Monaka.

Interesantno je da smo u petoj rundi videli još tri pogotka sa zvukom sirene, košarkaš Arke iz Gdinje Bartolomej Voložin je pogodio sa svoje polovine na isteku prvog kvartala susreta sa Galatasarajem (10. mesto), Mekolum je dvojkom u poslednjim sekundama utakmice srušio Darušafaku, dok je Tarik Filip iz Tofaša trojkom doneo pobedu turskom sastavu u Krasnodaru protiv Lokomotive.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.