Teodosić junak preokreta Virtusa

Izvor: RTS, 31.Okt.2019, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić junak preokreta Virtusa

Srpski košarkaš Miloš Teodosić postigao je pobedonosni koš za Virtus u pobedi nad Monakom od 77:75 u meču petog kola Evrokupa.
Teodosić je bio daleko najbolji košarkaš Virtusa, koji je do pobede došao nakon velikog preokreta u poslednjoj četvrtini.

Virtus je imao nešto više od jedne sekunde u poslednjem napadu, a srpski plejmejker je uspeo da izbori poziciju za šut i pogodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dugu dvojku.
Monako je imao 11 poena prednosti u četvrtoj deonici, ali je tim koji sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević uspeo da preokretom dođe do pobede.
Teodosić je meč završio sa 24 poena i sedam asistencija, a pomoć je imao u 12 poena Gejnsa i 11 Gembla. Stefan Marković postigao je devet poena i imao šest asistencija.
Virtus nakon pet odigranih mečeva ima četiri pobede i jedan poraz i deli prvu poziciju sa grčkim Promiteasom u Grupi A Evrokupa. Na tabeli grupe iza dve ekipe nalaze se Monako (3-2), Andora (2-3), Ulm (1-4), Makabi Rišon (1-4).
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BUM! TEO UZ ZVUK SIRENE! Teodosić pogodio koš u poslednjoj sekundi za pobedu Bolonje nad Monakom! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 31.Okt.2019

Srpski košarkaš Miloš Teodosić pogodio je koš za pobedu svoje Bolonje nad ekipom Monaka (77:75) u 5. kolu Evrokupa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.