Gadžin Hah bez struje, dalekovod oštetila nabujala reka

Izvor: juGmedia, 04.Mar.2018, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gadžin Hah bez struje, dalekovod oštetila nabujala reka

Stanovnici Gadžinog Hana i 33 sela na području te opštine ostali su bez struje nešto posle 11 časova pošto je topola pala i oštetila dalekovod kojim se taj kraj snabdeva električnom energijom, izjavio je predsednik opštine Gadžin Han Saša Djordjević.

Prema njegovim rečima stablo je oborila nabujala Kutinska reka.

Radnici Elektrodistribucije su već na terenu i pokušavaju da poprave kvar, ali teško je reći kada će snabdevanje strujom biti >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << normalizovano„, kazao je Djordjević.

On je izjavio da je nabujala Kutinska reka tokom noći i jutra poplavila dve vikendice u blizini sela Taskovići i poljoprivredno zemljište u ataru sela Donji Dušnik, Marina Kutina i Krastavče.

Prema Djordjevićevim rečima, u toku je čišćenje propusta i onih delova korita u kojima je došlo do nagomilavanja oborenih stabala.

Djordjević je rekao da su zaposleni u Direkciji za izgradnju i komunalne delatnosti opštine i lokalne samouprave dežurali cele noći, a tako će biti sve dok se sitacija ne normalizuje.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.