Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Gadžin Han bez struje zbog pada stabla na dalekovod

Stanovnici Gadžinog Hana i 33 sela na području te opštine ostali su bez struje nešto posle 11 časova pošto je topola pala i oštetila dalekovod kojim se taj kraj snabdeva električnom energijom, izjavio je predsednik opštine Saša Đorđević.

Prema njegovim rečima stablo je oborila nabujala Kutinska reka.

"Radnici Elektrodistribucije su već na terenu i pokušavaju da poprave >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kvar, ali teško je reći kada će snabdevanje strujom biti normalizovano", kazao je Đorđević za agenciju Beta.

On je izjavio da je nabujala Kutinska reka tokom noći i jutra poplavila dve vikendice u blizini sela Taskovići i poljoprivredno zemljište u ataru sela Donji Dušnik, Marina Kutina i Krastavče.

Đorđević je rekao da je u toku čišćenje propusta i onih delova korita u kojima je došlo do nagomilavanja oborenih stabala.

On je dodao da su zaposleni u Direkciji za izgradnju i komunalne delatnosti opštine i lokalne samouprave dežurali cele noći, a tako će biti sve dok se sitacija ne normalizuje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opština Gadžin Han bez struje zbog pada stabla na dalekovod

Izvor: N1 televizija, 04.Mar.2018

Stanovnici Gadžinog Hana i 33 sela na području te opštine ostali su bez struje pošto je topola pala i oštetila dalekovod kojim se taj kraj snabdeva električnom energijom, izjavio je predsednik opštine Saša Đorđević...Prema njegovim rečima, stablo je oborila nabujala Kutinska reka..."Radnici...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.