Izvor: TvojPortal.com, 22.Jun.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi pronašao štopera u Španiji!

Izvor:redstarbelgrade.info  Kako redstarbelgrade.info nezvanično saznaje, Robert Prosinečki već je pronašao zamenu za Duška Tošića. Na mestu štopera najverovatnije će nas pojačati - Španac!
Juče su svi u Crvenoj zvezdi bili zatečeni odlukom Duška Tošića da karijeru nastavi u Genčlerbirligiju. Prvenstveno Robert Prosinečki, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << jer je planirao da Toške naredne sezone bude stub odbrane ekipe, a šef stručnog štaba nije krio razočarenje zbog ovakve odluke bivšeg prvotimca Crvene zvezde.

odlasci iz Zvezde kao na traci

Pa ipak, informacija do koje je došao redstarbelgrade.info glasi da je Prosinečki istog momenta krenuo u potragu za novim štoperom i ekspresno pronašao zamenu.
Naime, novi štoper Crvene zvezde trebalo bi da bude igrač sa španskim pasošem! Prema informacijama koje su došle do uredništva našeg sajta u pitanju je slobodan igrač čija plata ne bi trebalo da prelazi 250.000 evra po sezoni.
Interesantno, Prosinečki još uvek nije saopštio ime tog igrača, a očekuje se da Stefanović dobije uputstva od šefa struke već sutra, kada će se nalaziti u Salcburgu, na pregovorima u vezi sa transferom Darka Lazovića u Red Bul.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.