Izvor: TvojPortal.com, 22.Maj.2012, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki ne odustaje od Zvezde!

Izvor:novosti.rs  Ponuda Viljareala i potresi u klubu očigledno neće promeniti stav trenera. Igrači čekaju novac, a šef razgovarao s upravom o aktuelnim problemima i planovima za budućnost
DAN pošto je sezona završena porazom od Vojvodine, u Crvenoj zvezdi je održan niz sastanaka i - podignut zid ćutanja.
Igrači su posle razgovora s trenerom >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Robertom Prosinečkim i generalnim sekretarom Đorđem Stefanovićem dobili voljno do 18. juna, uz konstataciju da su imali dobru polusezonu i da će veliki deo dugovanja prema njima klub izmiriti u utorak ili sredu.

Robert Prosinečki

Prosinečki i Stefanović su zatim otišli na sastanak s predsednikom Vladanom Lukićem, na kojem je, kako saznajemo, vruća tema bio nedavni štrajk igrača i podrška koju im je trener pružio. Neizvesno popodne na ”Marakani” okončano je definitivnom odlukom mladog stručnjaka da ostane i nastavi započeti posao na "Marakani", čime je pokazao da ga problemi i potresi u klubu, kao i ponuda španskog Viljareala nisu pokolebali u nameri da u bliskoj budućnosti ostvari zapažene rezultate s timom koji je sam selektirao.

ZELENO SVETLO BAJKOVIĆU, MIKIĆU... ZELENO svetlo za odlazak u slučaju dobre ponude verovatno će dobiti kapiten Mikić, golman Bajković, te Dimitrijević i Kadu. Posebno će biti zanimljivo kako će Zvezda rešiti status nosilaca igre, Tošića, Evandra, Lazovića i Borhe, koji su veoma interesantni pojedinim inostranim klubovima.    

Još pre sastanka Prosinečkog i Lukića, koji se i u ovoj situaciji odlučio na ćutanje u javnosti kao i tokom prethodnih šest meseci, generalni sekretar Zvezde demantovao je informacije o njihovim narušenim odnosima.
- Robi i Lukić su u sjajnim odnosima i radi se o potpuno neosnovanim glasinama. O promeni trenera niko i ne raspravlja, Prosinečki je deo nas i tek će osvajati trofeje sa Zvezdom - poručio je Stefanović.
Prosinečki će se u utorak obratiti javnosti i izneti svoje viđenje nedavnog štrajka njegovih igrača, kao i planove za prelazni rok koje je počeo da pravi s rukovodstvom kluba.
Sad kad je očigledno da Robi nastavlja posao, navijače crveno-belih će najviše zanimati transfer-lista, spisak igrača koji mogu da ode u slučaju dobre ponude, ali i ko nije na prodaju. Tek kada to bude poznato, kao i koliki je budžet za pojačanja, moći će da se govori o mogućim novim igračima.
Ono što je izvesno, na transfer-listi će se naći tek nekoliko imena među kojima će gotovo sigurno biti Danijel Mihajlović i Vinisijus Pašeko, a može se očekivati da odrešene ruke dobiju i Nikola Petković i Marko Perović.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.