Prosinečki bez dlake na jeziku o Zvezdinim rezultatima u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 18:40

Prosinečki bez dlake na jeziku o Zvezdinim rezultatima u Ligi šampiona

Selektor Crne Gore prati bivši klub.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, a sada selektor Crne Gore, Robert Prosinečki, veruje da će crveno-beli osvojiti šampionsku titulu i pored toga što zaostaju bod za liderom Partizanom.

- Tu su negde, koliko sam uspeo da gledam. Zvezda ima bolji tim. Partizan ako dobije derbi, a ne verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će se to desiti, onda ima veće šanse. Gubili su i jedni i drugi bodove. Dođe TSC i da Partizanu četiri komada, Zvezda pukne od Voždovca. Dugo je prvenstvo, ali kvalitet je na strani Zvezde i verujem da će da odbrani titulu – rekao je Prosinečki za Maxbet sport.

Član generacije koja je 1991. postala prvak Evrope prokomentarisoa je i Zvezdine igre u Ligi šampiona. Podsetimo, crveno-beli su bili poslednji u grupi sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang bojsom.

- Gledajte, moramo da budemo realni. Kako da pobediš prvaka Evrope? Lajpcig je isto opasna ekipa, odličan tim. Tu nije bilo realno da se traže bodovi. Ali da ne pobediš Jang bojs, to je neuspeh. Treće mesto je bila realnost, više od toga nije bilo moguće. Pogotovo što si ih nadigrao onako u Bernu. U Beogradu si izvukao bod, ali tamo si morao da ih pobediš uz onakvu igru – jasan je Prosinečki.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki,   Liga Šampiona,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO SE U SRPSKOM FUDBALU RETKO ČUJE: Izjava Spajića o Partizanu koja će odjeknuti

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 10:53

Štoper izneo stav...Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić govorio je za Sportski žurnal i dao zanimljivu izjavu o Partizanu...Za razliku od većine svojih kolega iz tabora večitih rivala defanzivac crveno-belih je na ovaj način prokomentarisao borbu za titulu...- Neumesno bi bilo da se bilo šta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.