OVO SE U SRPSKOM FUDBALU RETKO ČUJE: Izjava Spajića o Partizanu koja će odjeknuti

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 10:53

OVO SE U SRPSKOM FUDBALU RETKO ČUJE: Izjava Spajića o Partizanu koja će odjeknuti

Štoper izneo stav.

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić govorio je za Sportski žurnal i dao zanimljivu izjavu o Partizanu.

Za razliku od većine svojih kolega iz tabora večitih rivala defanzivac crveno-belih je na ovaj način prokomentarisao borbu za titulu.

Neumesno bi bilo da se bilo šta drugačije komentariše. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naravno da crno-beli imaju kvalitet i to potvrđuju iz utakmice u utakmicu. Pobeđuju, prvi su na tabeli, pobedili su i nas u derbiju - rekao je Spajić i dodao:

Niko im nije poklonio prvo mesto. Na nama je da pobedimo sve naredne utakmice da bismo bili prvi. Očekuje nas uzbudljiva trka, oni naravno imaju istu želju. Neumesno je da se priča da smo mi „vanzemaljci”, a da oni imaju sreće.

Zaista, zrelo razmišljanje fudbalera Crvene zvezde koje bi trebalo da slede svi igrači večitih rivala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.