Prosinečki: Najbolji će igrati protiv Borca

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Feb.2011, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Najbolji će igrati protiv Borca


Premijera je za sedam dana, a kakve je kadrove režiser Robert Prosinečki „snimio” tokom priprema u Crnoj Gori i Turskoj, videće se u generalnoj probi na Marakani. Crveno–beli će u prvoj utakmici u 2011. godini u Beogradu ugostiti banjalučki Borac, lidera šampionata BiH, koji bi trebalo da otkloni poslednje dileme oko tima, ako ih uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ima za prvenstveni duel sa Smederevom, predviđen 27. februara.
Strateg Crvene zvezde u prvom pojavljivanju pred beogradskom publikom, želi da vidi u kakvom je stanju ekipa, nadajući se kvalitetnoj predstavi.
- Ova utakmica nam je važna, jer želimo da znamo gde smo na sedam dana od starta drugog dela sezone, tj. da li je ekipa spremna – napomenuo je trener Prosinečki.- Tokom proteklih mesec dana u Budvi i Antaliji mislim da smo se dobro pripremili, pa očekujem kvalitetan meč, kao i dolazak velikog broja gledalaca. Pokušaćemo da se pokažemo u najboljem svetlu, da se na terenu vidi sve što smo radili, a za to ćemo imati pravog protivnika.
Nema Prosinečki nameru bilo šta da krije, pa će navijači moći da se uvere sa kojim adutima Zvezda nastavlja prvenstvenu trku. U startnih „jedanaest” trebalo bi da se nađu igrači koji su tokom priprema najviše pokazali i stekli poverenje.
- Imam 15-16 igrača, koji bi trebalo da ponesu teret drugog dela sezone. Razmišljam o njima, odnosno o onima koji će igrati. Nećemo ništa kriti... Svi su dobro radili, mislim da smo fizički pripremljeni, a igraće najbolji.
Dan pred izlazak na Marakanu i susret sa navijačima, strateg Zvezde otkriva da oseća određeno uzbuđenje. Prošlo je, uostalom, skoro 20 godina od poslednje utakmice u crveno-belom dresu.
- Osećam uzbuđenje. Do utakmice imamo još trening, pa pripremu i zajednički ručak. Verujem da će doći veliki broj gledalaca, takođe i da će biti dobra predstava. Logično je što imam takav osećaj, jer posle toliko godina izaći ću na Marakanu, prvi put kao trener. Biće sigurno lepo – nada se šef struke crveno-belih, Robert Prosinečki.
Ulaz na stadion biće besplatan, pa u Crvenoj zvezdi očekuju da se nastavi trend od jesenas, da na utakmicu dođe između 15–20 hiljada gledalaca.

Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.