Prosinečki pred debi: Pokazaćemo se u najboljem svetlu

Izvor: Blic, 19.Feb.2011, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki pred debi: Pokazaćemo se u najboljem svetlu

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 14 časova na svom stadionu igaju protiv banjalučkog Borca poslednju kontrolnu utakmicu pred početak prolećnog dela sezone, a to će biti prva prilika da ljubitelji fudbala u Beogradu na delu vide crveno-bele predvođene novim trenerom Robertom Prosinečkim.

"Ovа utаkmicа nаm je vаžnа, jer želimo dа znаmo gde smo nа sedаm dаnа od stаrtа drugog delа sezone, tj. dа li je ekipа spremnа. Tokom proteklih mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dаnа u Budvi i Antаliji mislim dа smo se dobro pripremili, pа očekujem kvаlitetаn meč, kаo i dolаzаk velikog brojа gledаlаcа. Pokušаćemo dа se pokаžemo u nаjboljem svetlu, dа se nа terenu vidi sve što smo rаdili, а zа to ćemo imаti prаvog protivnikа”, rekao je Prosinečki.

I kаpiten crveno-belih Pаvle Ninkov očekuje lepu predstаvu nа Mаrаkаni.

"Verujem dа će biti dobrа utаkmicа, Borаc je, uostаlom, prvi u svojoj ligi. Biće to lepа uvertirа zа prolećni deo sezone, pogotovo što ćemo nositi nove dresove”, kаzаo je Ninkov.

Igrači Borca nisu mogli da dobiju atraktivnijeg protivnika za svoju poslednju proveru, a svi u crveno-plavom taboru su ubeđeni da neće razočarati.

"Verujem da sa Marakane mi krećemo u osvajanje titule šampiona BiH. Zvezda je veliki klub koja ima odličan igrački kadar i novog trenera Prosinečkog. Siguran sam da i oni žele da ostvare što bolji rezultat, kao uostalom i mi. Ja sam ubeđen da mi protiv Crvene zvezde nećemo razočarati, već naprotiv da ćemo pružiti dobru igru i da ćemo istu krunisati i dobrim rezultatom. Vrlo je važno da u ovom meču dođemo do što boljeg rezultata jer bi na taj način stekli neophodnu psihološku stabilnost pred gostovanje u Širokom Brijegu”, rekao je vezni igrač Borca Boris Raspudić.

"Lešinari” stižu na Marakanu

Nekoliko stotina navijača Borca bodriće svoje ljubimce u današnjem meču protiv Crvene zvezde. „Lešinari" su izrazili želju da na "Marakani" budu uz svoje ljubimce.

"Tačno je da će na Marakani da bude i nekoliko stotina naših navijača. Verujem da će sve da protekne u najboljem redu i da neće biti nikakvih incidenata. U ovom prijateljskom susretu neka pobedu fudbal, to će biti najvažnije”, rekao je direktor Borca Radmilo Šipovac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROSINEČKI PRVI PUT PRED "DELIJAMA"

Izvor: Kurir, 20.Feb.2011, 09:39

Generalka Crvene zvezde! Fudbaleri Crvene zvezde danas (14.00) igraju prijateljsku utakmicu s banjalučkim Borcem na Marakani. Biće to generalna proba crveno-belih pred prvenstveni duel sa Smederevom naredne nedelje. Biće to i prvi susret trenera Roberta Prosinečkog s navijačima Crvene zvezde posle...

Nastavak na Kurir...

Prosinečki: Najbolji će igrati protiv Borca

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Feb.2011

. Premijera je za sedam dana, a kakve je kadrove režiser Robert Prosinečki „snimio” tokom priprema u Crnoj Gori i Turskoj, videće se u generalnoj probi na Marakani. Crveno–beli će u prvoj utakmici u 2011. godini u Beogradu ugostiti banjalučki Borac, lidera šampionata BiH, koji bi trebalo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.