Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITAN SASTANAK FS BIH Poverenje Prosinečkom jedina tema

Za 23. oktobar zakazana je hitna sednica Izvršnog odbora FS Bosne i Hercegovine, a jedina tema biće poverenje selektoru Robertu Prosinečkom, Kako javljaju tamošnji mediji, Prosinečki će pre toga da razgovara sa predsednikom FS BiH Elvedinom Begićem.
Od 0:15 igraju Gremio – Bahija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.55.
Porazom u Atini od Grčke Bosanci su izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << šansu da se kroz kvalifikacije domognu Evropskog prvenstva. Ipak, imaju šansu da to urade kroz Ligu nacija jer su bili prvi u svojoj grupi. Rivali će da im budu Vels, Slovačka i Severna Irska, a na EURO će da ide samo jedna reprezentacija.
Posle poraza od Grka, u Bosni su osuli paljbu po selektoru. Poljuljano je poverenje u njega, a u narednim danima će se znati hoće li Žuti sedeti na klupi sledeće godine u baražu. Polufinale se igra 26. marta, a BiH će da bude domaćin. Ukoliko pobedi igraće finale koje je na programu 31. marta.
“Zmajevi” nikada nisu igrali na evropskom prvenstvu.


The post HITAN SASTANAK FS BIH Poverenje Prosinečkom jedina tema appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.