Vidić debitovao u dresu Intera

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Jul.2014, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić debitovao u dresu Intera

Fudbaleri Intera savladali su u kontrolnoj utakmici nižerazredni Prato sa 1:0, a susret je obilježio debi doskorašnjeg kapitena Mančester Junajteda, srpskog internacionalca Nemanje Vidića. Pored Vidića, u startnoj postavi neroazura bio je i Zdravko Kuzmanović, a oba srpska fudbalera napustili su igru poslije prvog poluvremena. Vidić je na kraju sezone prešao u Inter nakon osam i po godina provedenih u Mančester Junajtedu sa kojim je osvojio pet titula u Premijer ligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Ligu šampiona, svjetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet Komjuniti šildova. {youtube}7Je34jk9oF8{/youtube} (Novosti)
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Jutjub

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Evra i zvanično u Juventusu

Izvor: Press, 21.Jul.2014

Šampion Italije će engleskom klubu platiti oko dva miliona evra za prelazak francuskog fudbalera... Evra je bio član Junajteda od 2006. godine, gde je odigrao 379 utakmica i postigao 10 golova... Sa "crvenim đavolima" osvojio je pet titula Premijer lige, Ligu šampiona, tri Liga kupa, pet Komjuniti...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.