Vidić odigrao prvu utakmicu za Inter

Izvor: UživoFudbal.com, 20.Jul.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić odigrao prvu utakmicu za Inter

Bivši kapiten Mančester Junajteda i reprezentacije Srbije, Nemanja Vidić, odigrao je prvu utakmicu za svoj novi tim. U pripremnoj utakmici Inter je pobedio Prato sa 1:0. Valter Macari, trener Intera, imenovao je jak sastav za ovu utakmicu i odlučio se za postavku od tri igrača u odbrani na čelu sa Nemanjom Vidićem. Ipak, da Vidića … Nastaviti čitanje »
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

Vidić debitovao za Inter, mreža ostala netaknuta (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2014

Fudbaleri Intera savladali su danas u kontrolnoj utakmici nižerazredni Prato sa 1:0, a susret je obeležio debi doskorašnjeg kapitena Mančester Junajteda, srpskog internacionalca Nemanje Vidića. Pored Vidića, u startnoj postavi neroazura bio je i Zdravko Kuzmanović, a oba srpska fudbalera napustili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.