Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2021, 10:58

Dodik oštro demantovao Komšića: Nisam učestvovao u radu Predsedništva BiH

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik učestvovao je u radu Predsedništva i glasao protiv predloga imenovanja članova Upravnog odbora Centrane banke, saopšteno je iz kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića. Iz Dodikovog kabineta su za Srnu oštro demantovali informaciju da je održana telefonska sednica Predsedništva BiH, ističući da je to "još jedna laž plasirana s ciljem pokušaja razbijanja srpskog jedinstva u Republici Srpskoj".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dodik učestvovao u radu Predsedništva BiH, glasao protiv predloga o imenovanju Uprave CB

Izvor: Danas, 10.Avg.2021

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je učestvovao je u radu Predsedništva i glasao protiv predloga imenovanja članova Upravnog odbora Centralne banke, saopšteno je iz kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.