Izvor: Blic, 10.Avg.2021, 10:01

"Laž s ciljem razbijanja SRPSKOG JEDINSTVA": Sednica Predsedništva BiH nije održana, Dodik nije učestvovao

Iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH oštro su demantovali informaciju da je održana telefonska sednica ovog tela, ističući da je to još jedna laž očigledno plasirana s ciljem pokušaja razbijanja srpskog jedinstva u Republici Srpskoj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kabinet srpskog člana: Sjednica Predsjedništva nije održana, Dodik nije učestvovao

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2021

SARAJEVO - Iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH oštro su demantovali informaciju da je održana telefonska sjednica ovog tijela, ističući da je to još jedna laž očigledno plasirana s ciljem pokušaja razbijanja srpskog jedinstva u Republici Srpskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Iz Dodikovog kabineta demantovali da je učestvovao u radu Predsedsedništva BiH

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2021

Iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika su danas za novinsku agenciju Srna oštro demantovali informaciju da je održana telefonska sednica Predsedništva BiH, ističući da je to "još jedna laž plasirana s ciljem pokušaja razbijanja srpskog jedinstva u Republici Srpskoj".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.