Žena Rafaela Nadala ne želi da ga prati na turnirima i ne želi da mu rodi decu!

Izvor: 011vodič.com, 19.Okt.2020, 11:30

Žena Rafaela Nadala ne želi da ga prati na turnirima i ne želi da mu rodi decu!

Rafael Nadal i Ćiska Papeljo (32) prošle su se godine venčali nakon 14 godina veze, a ona izbegava javnost i društvene mreže
Teniser Rafael Nadal (34) svaku pobedu prvo proslavi sa suprugom Ćiskom Papeljo (32) ako je tada u publici, ali ona često izbegava svetla reflektora.
Inače, Maria Frančeska Perelo, poznatija kao Ćiska, radi u osiguranju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i diplomirala je preduzetništvo, a uz to je projektni direktor u Fondaciji Rafa Nadal, koja promoviše ličnu i društvenu integraciju i razvoj dece i mladih kroz sport u Španiji i Indiji. Prema pisanju stranih medija, započela je vezu s teniserem 2005., ali poznavali su se mnogo godina ranije.
Veridbu su objavili u januaru 2019., a venčali su se u oktobru iste godine. Svadbu su imali u dvorcu La Fortaleza na španskom ostrvu Majorka, gde se Nadal rodio. Došlo je 350 gostiju, a među njima su bili brojni glumci.
Supružnici nemaju decu, ali Rafael je svojevremeno rekao da mu se sviđa da sebe zamišlja u ulozi oca. Istakao je da bi voleo da on i Ćiska pričekaju da završi tenisku karijeru kako bi se mogao deci potpuno posvetiti.
„Voleo bih imati decu: sinove, kćeri… Ja sam osoba koja voli decu i porodičan sam čovek“, ispričao je.
Ćiska je u jednom od retkih intervjua objasnila zašto je odlučila da ne dolazi na većinu teniskih mečeva svog muža. Naime, istakla je da želi sačuvati njihov odnos i da mu ne bi htela poremetiti koncentraciju prateći ga svugde.
„Njemu treba prostor kada se takmiči i sama ideja da se povlačim tamo i čekam ako me slučajno zatreba u kojem trenutku zamara me. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Da ga pratim svuda, mislim da se ne bismo više tako dobro slagali“, zaključila je.
Inače, Ćiska nema profil na društvenim mrežama, a Nadal retko deli njihove zajedničke fotografije.
Dnevnik.hr


The post Žena Rafaela Nadala ne želi da ga prati na turnirima i ne želi da mu rodi decu! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.