Rim: Tim šokirao Nadala

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Maj.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rim: Tim šokirao Nadala

Austrijski teniser Dominik Tim priredio je veliku senzaciju na Mastersu u Rimu.On je danas savladao Rafaela Nadala sa 2:0 u setovima (6:4, 6:3) i tako izborio plasman u polufinale. Meč između Tima i Nadala trajao je sat i 51 minut. Naredni protivnik Austrijanca biće pobjednik duela Novak Đoković - Huan Martin del Potro.Prethodno su plasman u polufinale izborili >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Nijemac Aleksander Zverev i Džon Izner iz SAD-a. Zverev je u dva seta bio bolji od Kanađanina Miloša Raonića (7:6, 6:1), dok je Izner savladao Marina Čilića iz Hrvatske sa 2:1 u setovima (7:6, 2:6, 7:6).Turnir u Rimu igra se za nagradni fond od 4.273.775 evra.(BLLIVE, foto: Youtube printscreen)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Udarac kojim je Đoković "rešio" Argentinca (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2017, 15:09

Postojala je bojazan da bi Huan Martin del Potro posle jučerašnjeg nokdauna u subotu mogao da bude daleko opasniji protivnik Novaku Đokoviću, ali drugi teniser sveta nije dozvolio da se meč bespotrebno oduži već je za samo pola sata okončao započeto...Jedan od najvažnijih momenata viđen je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.