Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2017, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarac kojim je Đoković "rešio" Argentinca (VIDEO)

Postojala je bojazan da bi Huan Martin del Potro posle jučerašnjeg nokdauna u subotu mogao da bude daleko opasniji protivnik Novaku Đokoviću, ali drugi teniser sveta nije dozvolio da se meč bespotrebno oduži već je za samo pola sata okončao započeto.

Jedan od najvažnijih momenata viđen je u petom gemu kada je Đoković došao do jedine prilike za brejk, koju je uspešno realitovao i to na maestrealan način. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Posle nekoliko razmena usledila je skraćena bekhend dijagonala koju Del Potro nije mogao da stigne i koja je Novaku donela prednost.

Rain delay.....What rain delay?@DjokerNole continuing his brilliance!#ibi17 pic.twitter.com/oVCNi5yG1m
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.