Rafin cilj  titula u Melburnu

Izvor: B92, 27.Nov.2013, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rafin cilj " titula u Melburnu"

Toni Nadal, stric i trener Rafaela Nadala, kaže da je osvajanje Australijan opena najveći cilj njegovog sinovca u 2014. godini.

"Naredne sezone najveći izazov biće nam titula u Melburnu jer bi Rafa tako uspeo ono što je jedino pošlo za rukom Rodu Lejveru, a to je da svaki Gren slem turnir osvoji najmanje dva puta", izjavio je Toni Nadal, koji je pohvalio Novaka Đokovića rekavši da on ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnoge kvalitet koje bi voleo da vidi kod Rafaela.

Nadal do sada ima 13 Gren slem titula – po dva puta je osvajao US open i Vimbldon, jednom Australijan open i osam puta Rolan Garos.

Godine 2009. osvojio je jedini trofej u Australiji, tada je u finalu bio bolji od Rodžera Federera. Najbliži drugoj tituli bio je 2012, ali je izgubio od Novaka u pet setova.

Upravo je Đoković branilac titule u Melburnu, pošto je bio najbolji prethodne tri godine.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toni najavljuje Novakov pad u Melburnu: Rafa ide na osvajanje Australijan opena

Izvor: Blic, 27.Nov.2013

Stric i trener Rafaela Nadala, Toni Nadal istakao je da je najboljem teniseru sveta sledeći cilj da osvoji Australijan open...To ujedno znači da Rafa želi da preuzme tron Novaku Đokoviću koji je prošle godine trijumfovao na tom Gren slem turniru..."Veliki izazov i cilj Rafe je osvajanje Australijan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.