Izvor: RTS, 15.Maj.2021, 18:56

Nadal prvi finalista Mastersa u Rimu

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale Mastersa u Rimu. On je u prvom polufinalu nadigrao Amerikanca Rejlija Opelku sa 2:0 po setovima 6:4, 6:4.
Nadal je prvi finalista ovogodišnjeg izdanja turnira u Rimu. Špancu je ovo 12. finale na ovom mastersu u karijeri. Do borbe za titulu stigao je nakon 92 minuta igre.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
U četvrtom gemu prog seta Španac je spasio četiri brejk lopte. Već u narednom gemu oduzeo je servis protivniku, što mu je bilo dovoljno za osvajanje prvog seta.
U drugom setu ključan je bio treći gem, kada je Nadal iskoristio svoju treću brejk loptu i stekao brejk prednosti. Potom je lagano priveo meč kraju, nije dozvolio protivniku nijednu brejk priliku. 
Rival u borbi za 10. trofej na mastersu u glavnom gradu Italije biće Novak Đoković, koji je savladao Lorenca Sonega.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Djoković nakon tri seta pobedio Sonega i plasirao se u finale mastersa u Rimu

Izvor: Beta, 15.Maj.2021

Prvi teniser sveta Novak Djoković plasirao se u finale mastersa u Rimu pošto je večeras pobedio Italijana Lorenca Sonega sa 6:3, 6:7, 6:2.Djoković je do pobede nad 33. teniserom sveta došao za dva sata i 44 minuta igre.Srpskom teniseru je za osvajanje prvog seta bio dovoljan brejk u četvrtom gemu,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.