Izvor: RTS, 15.Maj.2021, 08:28

Nastavak duela Đokovića i Cicipasa za polufinale u rimu

Posle čak tri prekida zbog kiše, najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković i Grk Stefanos Cicipas nastavljaju borbu za plasman u polufinale turnira u Rimu.Ukoliko vremenske prilike to dozvole, njihov izlazak na teren se očekuje oko 11 časova a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Polufinalni meč Đokovića i Cicipasa je u petak čak tri puta prekidan zbog jake kiše u Rimu, a pre odlaganja meča >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grčki teniser je došao do prednosti od 6:4 u prvom i 2:1 u drugom setu.

U nastavku meča Cicipas je prvi na servusu i serviraće da potvrdi prednost koju je osvojio trećim brejkom u drugom setu sa prvim teniserom sveta.
Metereolozi su najavili oblačno vreme uz minimalne šanse za kišu uz temperaturu od 19 stepeni.
Od 11 sati, igraće se i preostali četvrtfinalni meč, u kome se sastaju Lorenco Sonego i Andrej Rubljov, a pobednik tog duela igraće ili sa Đokovićem ili sa Cicipasom u večernjem terminu od 18.30.
U prvom polufinalu oko 13 časova sastaju se Rafael Nadal i Rajli Opelka.
Nastavak meča Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa za plasman u polufinale turnira u Rimu se očekuje u 11.00, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK NA TERENU DVA PUTA: Ako od 11 pobedi Cicipasa, Đoković polufinale igra od 18.30

Izvor: Kurir, 15.Maj.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Grk Stefanos Cicipas nastaviće duel četvrtfinala Mastersa u Rimu u subotu, pošto je u petak kiša dva puta sprečila da se duel završi. 

Nastavak na Kurir...

ĐOKOVIĆ U RIMU NAPRAVIO SPEKTAKULARAN PREOKRET: Novak posle prekida izbacio Cicipasa, večeras protiv Rubljova za finale

Izvor: Kurir, 15.Maj.2021

Posle dva dana, prekida zbog kiše i mnoštva preokreta najbolji teniser sveta Novak Đokovič uspeo je da savlada Stefanosa Cicipasa 4:6, 7:5, 7:5 i plasira se u polufinale Mastersa u Rimu.

Nastavak na Kurir...

Preokret Đokovića u duelu sa Cicipasom za polufinale Rima

Izvor: RTS, 15.Maj.2021

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković napravio je nekoliko rezultatskih preokreta i nadigrao Stefanosa Cicipasa sa 2:1 (4:6, 7:5, 7:5) i plasirao se u polufinale turnira u Rimu. Protivnik u polufinalu biće mu bolji iz duela Lorenco Sonego i Andrej Rubljov. Duel je na programu u 18.30. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.