Nadal odustao od US opena!

Izvor: B92, 18.Avg.2014, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal odustao od US opena!

Drugi teniser sveta Rafael Nadal otkazao je učešće na poslednjem Gren slemu sezone – US openu.

Branilac titule u Njujorku već je zbog povrede ručnog zgloba propustio Masterse u Torontu i Sinsinatiju.

Ova vest trebalo bi da znači i da Španac odustaje od borbe za prvo mesto na kraju 2014. godine.

Novak Đoković trenutno ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2.100 poena više od njega, a na US openu brani 800 poena manje.

„Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da igram na ovogodišnjem US openu na kojem sam igrao tri finala na poslednja tri nastupa na ovom turniru. Siguran sam da razumete da je ovo veoma težak trenutak za mene jer je to turnir koji volim i gde sam imao sjajne momente sa navijačima, noćnim mečevima... Sada ne mogu mnogo da uradim, moram da prihvatim ovu situaciju i kao i uvek radim još vrednije da bih mogao ponovo da se takmičim na najvišem nivou“, napisao je Nadal u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal neće braniti titulu u Njujorku

Izvor: Sportal.rs, 18.Avg.2014

Drugi teniser sveta Rafael Nadal neće braniti titulu na poslednjem gren slemu u sezoni, US Openu. Nadal je krajem jula na treningu povredio zglob ruke. Zbog toga je propustio Rodžers kup i Sinsinati, a uprkos velikom optimizmu nije uspeo da se oporavi do takmičenja u Njujorku...Uskoro opširnije....(Beta/AP/Pavel...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.