Nadal o volji žreba da igra sa Novakom već u četvrtfinalu: Čudno je to...

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal o volji žreba da igra sa Novakom već u četvrtfinalu: Čudno je to...

Rafael Nadal je bio u prilično dobrom raspoloženju posle žreba za Rolan Garos, na kome će braniti titulu, jednu od čak devet osvojenih, a na kome bi mogao da se, voljom žreba, sa Novakom Đokovićem sastane već u četvrtfinalu.

Ranije bi njihov duel mogao da bude samo u finalu ili polufinalu, jer su obojica bila među četvoricom najboljih na ATP listi, ali je Rafin pad na svetskom rangiranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uslovio da bude tek šesti nosilac. Time je i postalo moguće da se Novak (prvi nosilac) sastane sa Nadalom, što se voljom žreba i dogodilo.

"Čudno je to... Mislim, nije se dešavalo prethodnih godina da se Novak i ja tako rano sastanemo. Ali, da bih uopšte došao do tog meča sa Đokovićem, moram prethodno da ostvarim četiri pobede. Nadam se da sam spreman. Igram malo sporije nego inače, ali nastavljam naporno da treniram. U Parizu se, zaista, osećam kao kod kuće, jer sam mnogo divnih momenata doživeo u ovom gradu, naročito na Rolan Garosu", rekao je Nadal.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.