Nadal ne želi podelu Španije (video)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal ne želi podelu Španije (video)

16-tostruki Grand Slem šampion Rafael Nadal je izjavio da ne želi odvajanje Katalonije od Španije, gledajući na porast želje za nezavisnim referendumom kod separatista iz Katalonije.

"Jedino što mogu da izjavim, ja volim Kataloniju, ja se stvarno osećam Špancem, tako da ne mogu da zamislim Španiju bez Katalonije i Kataloniju bez Španije. Ne želim to da vidim, ali očigledno je da će se to desiti. Jedina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stvar koju bih želeo je da nađemo rešenje problema mirnim putem, to je jedino što želim sada i što želi većina ljudi iz moje zemlje. Mi ne želimo ratove i ne želimo probleme. Ja sam ubeđen da smo ujedinjeni bolji i jači", izjavio je Nadal.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.