Nadal: Ovo je jedan od najtužnijih dana za mene, neću igrati u Londonu!

Izvor: Blic, 19.Jul.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Ovo je jedan od najtužnijih dana za mene, neću igrati u Londonu!

Jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena Španac Rafael Nadal neće igrati na Olimpijskim igrama u Londonu pošto nije uspeo da sanira povredu, zbog koje je otkazao i humanitaran meč sa Novakom Đokovićem, zakazan za 14. jul na stadionu Reala.

Nadal nije bio previše raspoložen za davanje više informacija, te je španskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << medijima samo rekao da nije uspeo da se oporavi od povrede kolena koja ga muči poslednjih mesec dana.



"Nisam uspeo da se oporavim. Ovo je jedan od najtužnijih dana u mojoj karijeri. Neću putovati sa španskom ekspedicijom, neću igrati na Olimpijskim igrama niti ću nositi zastavu svoje zemlje na otvaranju", rekao je tužno Nadal.

Španac je trebalo da brani olimpijsko zlato iz Pekinga 2008. godine. Na terenu nije bio još od šokantnog poraza od Lukaša Rosola na Vimbldonu.
Pogledaj vesti o: London,   Novak Đoković,   Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.