Nadal: Ju-Es open? Ne razmišljam o turniru, virus je najviše pogodio Njujork

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 16:31

Nadal: Ju-Es open? Ne razmišljam o turniru, virus je najviše pogodio Njujork

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da u ovom trenutku ne misli da će se Ju-Es open igrati ove godine, ali da želi da sačeka i da vidi šta će se dešavati sa pandemijom koronavirusa.
"Ako mene danas pitate, reći ću vam ne. Za nekoliko meseci? Ne znam, nadam se. Verovatno moramo da sačekamo dok ne budemo imali jasnije informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o širenju virusa i o tome kakva će situacije biti u Njujorku za nekoliko meseci. To je grad koji je virus najviše pogodio", rekao je Nadal u intervjuu za AP.

Zbog pandemije koronavirusa tenis je zaustavljen u martu, a ATP i VTA suspendovali su turnire do kraja jula.
Vimbldon je prvi put otkazan, dok je Rolan Garos pomeren sa maja za jesen ove godine, dok se odluka o Ju-Es openu očekuje u narednim nedeljama.
Nadal je izjavio i da mu nedostaje tenis i kao i igranje na svom omiljenom turniru Rolan Garosu, na kome je 12 puta dizao pobednički pehar.
"Nedostaje mi igranje tenisa. Nedostaje mi da igram turnir koji najviše volim. Istovremeno, moj um ne razmišlja o tome. Fokusiran sam na pokušaj oporavka normalnog života. Prvo što moramo da uradimo jeste da vratimo normalu", zaključio je Nadal.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rafa neće mnogo o tenisu, evo šta želi prvo

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da ne bi igrao ako bi u ovom trenutku morao da odluči o učešću na Ju Es openu u Njujorku, ali da treba videti kako će se razvijati situacija u vezi sa pandemijom korona virusa..."Ako me danas pitate, danas ću reći da ne bih igrao", odgovorio je Nadal tokom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.