Nadal: Jedan od najemotivnijih mečeva u karijeri

Izvor: Beta, 30.Jan.2022, 17:16

Nadal: Jedan od najemotivnijih mečeva u karijeri

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je današnje finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, u kome je osvojio rekordnu 21. grend slem titulu, jedan od najemotivnihih mečeva u njegovoj karijeri.Nadal je osvojio 21. grend slem trofej pošto je u finalu Australijan opena posle pet sati i 24 minuta pobedio drugog tenisera sveta Rusa Danila Medvedeva sa 2:6, 6:7, 6:4, 6:4, 7:5.Španac je sada rekorder, pošto su iza njega ostali srpski teniser Novak Djoković i Švajcarac Rodžer Federer sa po 20 grend slem titula."Ovo je težak trenutak za Danila. Ti si neverovatan šampion. Bio sam u toj poziciji nekoliko puta na ovom turniru, da osvojim trofej ali nisam uspevao. Ne sumnjam da ćeš ti podići ovaj trofej par puta u karijeri. Čestitam tebi, tvom timu i porodici na svemu. Ovo je bio jedan od najemotivnijih mečeva u mojoj karijeri i to što sam delio teren sa tobom je velika čast, želim ti sve najbolje u budućnosti", rekao je Nadal po dobijanju trofeja.On je naveo da do pre mesec i po dana nije bio siguran da će se uopšte vratiti tenisu, posle operacije stopala i da je srećan što je u tome uspeo."Za mene je ovo neverovatan osećaj. Pre mesec i ...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal: Jedan od najemotivnijih mečeva u karijeri

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2022

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je današnje finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, u kome je osvojio rekordnu 21. grend slem titulu, jedan od najemotivnihih mečeva u njegovoj karijeri.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

NOVAČE DOBIO SI IZAZOV! Nadal dokazao da je ŠAMPION, ali Đoković je najbolji na SVETU!

Izvor: Kurir, 30.Jan.2022

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je Australijan open u Melburnu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.